Search

Alle turist skønheder i Tyskland

Tyskland er en nation, der kan tilfredsstille enhver form for turist. En eksklusiv blanding af modernitet, natur, kunst, historie at kombinere som du vil. En ferie her er også en rejse gennem tiden, hvor væggene taler om fortiden for nogle herlige strækninger for andre urolige, sårede; post-union arkitekturer vil projicere dig i stedet ind i fremtiden, en af dem den futuristiske kuppel af Reichstag i Berlin. På trods af statens størrelse vil det omfattende transport- og servicenetværk føre dig til alle hjørner af landet uden alt for meget besvær.

Her er en gennemgang af, hvad Tyskland har at tilbyde. Startende fra sydvest den uundgåelige Schwarzwald (Schwarzwald), en region, der fra historiske Freiburg vil give dig en betagende udsigt nedsænket i skove, skove og dejlige søer. Nyd naturskønne togruter som Schwarzwaldbahn mellem Offenburg og Konstanz og Dreiseebahn, tre-søbanen. Med Konus Karte kan du benytte gratis transport i hele schwarzwald under dit ophold. Blandt de naturlige skønheder, der skal medtages den romantiske Bodensøen (Bodensee) og øen Mainau.

Klatring lidt længere mod nord, du er i Rhindalen mellem Koblenz og Rhinen, et område med smuk udsigt alle at nyde med tog eller bil på begge sider af floden eller direkte på vandvejen med færge. Den samme oplevelse er mulig på den mindre kendte Mosel vest for Koblenz, en smuk og afslappende navigation mellem vinmarker og historiske boliger. I Köln, stop ved hovedbanegården for at blive betaget af den majestætiske gotiske katedral og tage en tur rundt om Alter Markt. Bremen er værd at stoppe, især for Rathaus (Municipio) og det maleriske distrikt Schnoor.

Flytter mod øst til moderne og ungdommelighamburg på Elben. En eklektisk og aktiv by. Besøg det centrale rådhus, Jungfernstieg, en tur langs Elben til Landungsbrocken og, hvis vejret tillader det, et krydstogt på byens kanaler. Før du dykker ind i den tyske hovedstad, lav et kort stop i den raffinerede Lubecca med sin Holstertor, sine gyder og forlad ikke uden at smage et stykke af den lokale marcipan.

Berlin fortjener et kapitel i sig selv, men det er uden tvivl et besøg værd på et par dage. Nyd Museumsinsel, området omkring Spree med så mange som fem statslige museer: Altes og Neues Museum, Alte Nationalgalerie, Bode og Pergamonmuseum. Med hensyn til kunst, tag en tur til Gem-ldegalerie nær Potsdamer Platz. århundrede, fra Anden Verdenskrig ar som Topographie des Terrors, Gleis 17 i Grinewald, Holocaust Memorial til dem fra den kolde krig, såsom Stasimuseum eller Bernauer Street Wall Memorial. Spadsere gennem de middelalderlige gyder i Nikolaiviertel. Du ser byen fra et andet perspektiv: midt i vandet, tage et krydstogt på Spree-floden eller vove sig under jorden på en rundvisning i Berliner Unterwelten eller underjordiske Berlin. Glem ikke Alexander Platz, Rigsdagen og den livlige Friedrichshain! En attraktion uden for de klassiske kredsløb? Sporvognen 68, Uferbahn fra Kopenick til landsbyen Schm-ckwitz, hvor du finder et landskab så usædvanligt som det er specielt at være i en storby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *