Search

De ti smukkeste landsbyer i Romagna!

De, der tænker på Romagna normalt tænker på havet, stranden og sommeren. Faktisk er der et fascinerende bagland at opdage lavet af middelalderlige landsbyer, imponerende fæstninger og stemningsfulde udsigter egnet til hver sæson. Her er mine ti foretrukne landsbyer for alle interesserede i at tilbringe et par dage i Romagna baglandet. Har en god læse og har en god tur!

Verucchio
Suggestiv landsby i provinsen Rimini med udsigt over Valmarecchia. Fra hovedtorget klatrer langs fisketrappen til fæstningen, der majestætisk dominerer landsbyen: ved sine fødder kan du nyde et betagende panorama, mens du inde kan observere relikvier, der tilhører Malatesta og en lille torturhal. Det arkæologiske borgermuseum, der blev hilst velkommen i det tidligere kloster St. Augustine, udstiller et rigt udvalg af begravelsessæt fundet i nekropolis støder op til Verucchio går tilbage til jernalderen og henviser til den villanovianske civilisation, unik dokumentation af international betydning for sjældenheden af bevarede artefakter (for alle oplysninger prolocoverucchio.it) I sommeren i juli afholdes en stor musikfestival kurateret af Ludovico Einaudi. En kort afstand fra Verucchio, gå ikke glip af det franciskanske kloster Villa Verucchio, som holder Europas ældste cypres i haven inde i klosteret. Traditioner det er blevet plantet af St. Francis omkring otte hundrede år siden.

SANTARCANGELO DI ROMAGNA
Meget elsket af Rimini, det har en moderne del lavet af smukke butikker og brede gågader og en historisk høj del karakteriseret ved gamle palæer og stemningsfulde udsigter. Klatre til Campanone Tower, hvilket giver dig selv mellemliggende etaper i det oprindelige knapmuseum (med gratis adgang) og det dedikeret til Tonino Guerra. Santarcangelo er fødestedet for Romagna digter, uanset hvor hans tilstedeværelse er indåndet: springvandene han designet som “The Sunken Meadow” og “Flowers of Stone” beliggende i byens park udtrykke geni af saint-canadiske kunstner. Et andet særligt interessant museum er MET (Museum of the Customs and Customs of the People of Romagna), som bevarer genstande af Romagnas bondekultur. Gå ikke glip af den guidede tur i tuftehulerne, der bruges i antikken som hedenske steder for tilbedelse og derefter bruges som vingårde og krisecentre under krigen (for at planlægge besøget skal du henvende dig til turistkontoret: iatsantarcangelo.com). Et andet obligatorisk stop er Stamperia Marchi, et historisk håndværkerværksted med en gammel og meget sjælden mangano, der stadig er i drift. Efter en dag tilbragt vandrer rundt stop for at nyde nudler på saucen af restauranten Zaghini eller den fremragende flatbread af kroen La Sangiovesa hvor der ud over god mad kan du beundre de oprindelige ovne designet af Tonino Guerra. I Santarcangelo hvert år i begyndelsen af sommeren er der et arrangement i forbindelse med teatret involverer flere aktører og nye teater virksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *