Search

December 22nd, kom til Tombola for miljøet!

Den mytiske “48 døde, der taler” af napolitanske grimasse bliver 48% af italienerne, der ikke spilder mad, samt “17 ‘en Disgrazzia” bliver 17% af verdens befolkning, der forbruger de fleste af de naturlige ressourcer. Og så er der “53’ o viecchio”, som også er de år, der adskiller os fra udgivelsen af “The Boy of the Gluck Street”, den første økologiske sang på italiensk. Og så nedenfor, alle de andre numre af de mest traditionelle af julespil, der ændrer betydning for en særlig udgave af tombola viser helt dedikeret til bæredygtighed spørgsmål og klimaændringer. Det er Tombola for miljøet, den begivenhed, columbus forsikring hjælper med at gøre gratis for offentligheden, og som vil blive afholdt den 22 december på Teatro Palladium i Garbatella distriktet i Rom (Piazza B. Romano 8), kl 5, som vil se som ekstraordinære auktionsholdere Velisti for Case Syusy Blady og Patrizio Roversi, sammen med journalisten Antonio Cianciullo.

Publikum vil have mulighed for at spille i løbet af aftenen, i helt fri form, og vinde præmier med triade, quaterna, cinquina, op til den eftertragtede tombola. Præmierne er dedikeret til bæredygtig rejse, og tombola vil give vinderen til bord Adriatica, båden af Sejlere for Case, for projektet “Mare nostrum at beskytte”.

Hvert spørgsmål, der udvindes, vil naturligvis henvise til et miljøspørgsmål. Og for hvert nummer vil blive lanceret en kort forklarende video, fortolket af venner og medskyldige: blandt andre, Antonino Cannavacciuolo, Giobbe Covatta, Assunta Legnante, Benedetta Rossi, Alessandro Bergonzoni, Luca Mercalli, Den Negrita, Rédja, Angela Finocchiaro, Mario Tozzi, Donatella Bianchi, der vil bringe – ud over data fra miljøkrisen – eksempler på ekspertise, der vil føre til dydig adfærd. Mange ideer til tallene kommer fra den internationale bestseller “”Drawdown: Den mest omfattende plan nogensinde foreslået at vende den globale opvarmning”, oversat til Italien af Massimo Brundisini.

Tombola begivenhed for miljøet er for velgørenhed, Columbus Forsikring finansieret iscenesættelse af showet for at tillade aktivering af en fundraiser af studerende på University of Rome Tre Studies. Holdet, ledet af Prof Chiara Tonelli, vil deltage i den bæredygtige arkitektur OL, der afholdes næste år i Dubai. Universitetet er kappes om at tage den øverste præmie med Prototype Moon, den sol selskab, der vil repræsentere Italien i konkurrence mod 19 andre universiteter fra hele verden.

Til at byde velkommen, vil det være City Hall VIII, der gav protektion til begivenheden, på scenen præsident Amedeo Ciacchieri, for notaren lejlighed af spillet, sammen med den italienske repræsentant for Columbus Forsikring, Tony Pirozzi. Ved ankomsten til teatret finder du også nogle specielle Mobile Green Power cykler, som du ved at træde i pedalerne kan producere den energi, der er nødvendig for at få en god klemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *