Search

Portogallo på farten

Afgang fra Pisa lufthavn med fly Ryan til Sevilla. Selvom vores destination er Portugal, valgte vi løsningen til at flyve flere udlejningsbiler til Spanien, fordi det er billigere. At rejse til Spanien / Portugal / Frankrig er fint ns Telepass Europa .. vi har forbundet med nummerpladen på udlejningsbilen. Det fungerede perfekt, og vi stod ikke i kø ved betalingsbåse. Jeg havde læst, at i Portugal ofte er der kun automatiske betalingsanlæg, og hvis du ikke har deres viaverde enhed er et problem . Telepasset har erstattet den grønne-rejse. Du kan også betale vejafgiftpå postkontorerne inden for 5 dage efter betalingsbåsen, men den elektroniske enhed var afgjort mere praktisk.

Fly til tiden, vi ankommer til vores destination og straks gå til EuropeCar skranken, hvor vi har vores udlejningsbil venter på os. Vi reserverede online, vælger kun den kategori af billige biler, vi ved ikke, hvad det vil påvirke os. Vi er nysgerrige efter at vide, hvilken model der vil blive tildelt os. Ah jeg glemte besætningen består af tre personer : Mor Amber, Santa Sammy og ti-årige søn Lorenzo. Fra Livorno med raseri. NS bilen er en sød Grå Panda … vores 3 vogne passer ind i bagagerummet. . . afgang til Sevillacentrum. Det er omkring 17:00, en apokalyptisk varme, frie gader. Natten, reserveret med Booking er c / eller bopæl RESITOUTR 304, det er en studio lejlighed også udstyret med køkken. Omkostninger på 55 euro / nat, som vi blev tilføjet udgifter til parkering i en garage støder op til boligen. Det var ikke klart på tidspunktet for booking, men blev faktisk derefter skrevet i reservationsbekræftelsen. Det er en turistbolig, en stor lejlighed, ren, ryddelig og 10 minutters gang fra Sevilla-katedralen. Ved siden af boligen et supermarked, meget nyttigt at købe vand og frugt. og også en bar, hvor næste morgen havde vi morgenmad. Vi tager en vandretur til Sevilla, vi var der 8 år siden, så det er bare en rekognoscering tour. vi har middag på Tapas de Librero, en lille restaurant, meget flot. Vi smager forskellige tapas en bedre end den anden og vabbeh den første Paella. selvom det ikke er typisk for Sevilla, kunne vi ikke vente med at spise det.

15. august – Sevilla – Olhao – Faro – Albufeira

Vi forlader omkring 9:00 fra vores bopæl, på vej mod Portugal. Efter ca. 130 km finder vi skiltet “Bienvenido en Algarve”… vi stoppede først i Olhao. Fiskerby på kysten. Vi parkerer i en snavs, fiskemarked område, ærgerligt, at Festival de Mariscos er lige færdig. Vi besøger det kommunale marked, fisk, frugt, grøntsager og tage en tur gennem flisebelagte gader i den lille gamle bydel. Paraplyer i alle farver beskytter os mod solen og varmen i gyderne. Frokost på en simpel restaurant “Casa de Pasto”, hvor vi smager gode fisk. Det vil være det bedste af hele ferien. Jeg valgte Olaho squid… bohhhh var i hvid, serveret i en gryde, der holdt dem varme, meget velsmagende, delikat smag. Vi fortsætter til Faro, vi gør et kort stop, nice den gamle bydel, men intet. Vi ønskede at se St. Lawrence’s Church i Almacil. Jeg havde læst om den vejledning, der var interessant for azulejos, men det er lukket i august.

Vi forlader for Albufeira hvor det er reserveret på den anden nat, c / o Aldeia hotel reserveret med Hotel.com, 128, et af de dyreste steder, alle meget kommercielle, grimme ingen lovovertrædelse til nogen, men det er ikke den slags turiststed, der behager os. Restauranter, natklubber, et sted for unge mennesker. Unleashed. Fra hotellet når vi stranden til fods, det er ikke meget tæt på, men om 15 minutter kommer vi derhen. Farven på sandet er brunlig og er fugtig og kold. Vi er i havet… ikke meget rent vand, nogle tang, og især vandtemperaturen for mig utilnærmelig. Kun Lorenzo den vovehals bader. Vi spiser i nærheden af hotellet en burger i farten, slags fastfood, ikke for billigt. Vi læser om en sandskulptur festival 20 minutter fra Albufeira, i en by kaldet Armacao de Pera

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *